Teslina purpurna ploča - Uputstvo za upotrebu


Primena i lečenje Teslinim purpurnim pločama.

Šta sve može da se postigne ako koristite Teslinu ploču ili Teslin purpurni disk

Univerzalna energija vibracija je osnova naše fizičke egzistencije, što je i naučno dokazano. Milioni korisnika Teslinih ploča i diskova širom sveta su koncentracijom ovako generisane životne energije doživeli neverovatni zdravstveni boljitak. Teslina purpurna ploča i disk su već 50 godina na samom vrhu najefikasnijih energetskih pomoćnih sredstava. Njihova efikasnost je klinički potvrđena u mnogim zemljama, a rezultati ispitivanja opisani u radovima brojnih svetskih autora. Najvažnija osobina ploča je da polako ali sigurno podižu ličnu vibracionu frekvencu osobe koja ih koristi. U tu svrhu se preporučuje da ploču bar dva puta dnevno držite blizu sebe po 30 minuta.

Ukoliko koristite Teslin purpurni disk (nosite ga oko vrata), vaša životna energija će konstantno održavati optimalni pozitivni nivo, neophodan za svakodnevno mentalno i fizičko funkcionisanje. Time se eliminišu depresivna stanja, anksioznost, napadi panike i lošeg raspoloženja, sklonost meteoropatiji, nesanice, pad koncentracije, nervna napetost. Velika purpurna ploča okačena u prostoru vašeg dnevnog boravka ili na vašem poslu, učiniće da se svi koji u tim prostorijama borave osećaju ugodnije i opuštenije. Samim tim, smanjuje se potencijalna netrpeljivost, svađe i slične neprijatnosti.

Tesline purpurne ploče i diskovi pomažu i prilikom regeneracije ćelija. Kada se purpurna ploča ili disk stave na opekotinu ili posekotinu (nipošto na otvorenu ranu, već preko zavoja) ili se pričvrste na bilo koje bolno mesto na telu, vidno se ubrzava proces zarastanja. Bol popusti, ili začuđujuće brzo nestane. Energija ploča vraća vibracije ozleđenih ćelija ili ozleđenog tkiva na normalnu frekvencu. Dakle, zarastanje ili prestanak bola počinju kada se određeno područje tela ponovo dovede u harmonijsku ravnotežu.

Isti rezultat se postiže postavljanjem ploča ili diskova na bolna mesta uzrokovana reumatizmom, artritisom, išijasom, proširenim venama, iščašenjima, uganućima, nagnječenjima tkiva, glavoboljom...

Ukoliko se Teslin purpurni disk postavlja na akupunkturne tačke, njegova energija proizvodi blagi ali intenzivni akupunkturni efekat, a frekvence bolnog tkiva se vraćaju na svoj uobičajeni nivo.

Ukoliko se stavi na stomak, otklanja jutarnju mučninu kod trudnica, grčeve, bolove u želucu.

Tesline ploče i diskovi smanjuju negativne vibracije u prehrambenim namirnicama, vodi, drugim tečnostima i duvanu. Ostavite preko noći na ploči ili disku hranu i vodu i kosmička energija će harmonizovati negativne vibracije. Ako vodom tretiranom Teslinom pločom ili diskom zalivate biljke, primetićete da su bujnije, da brže rastu i bolje napreduju. U plastenicima u kojima se nalazi Velika Teslina purpurna ploča zabeleženo je da paradajz zreli nedelju dana brže! U povrtnjaku korišćenje Velike Tesline ploče osigurava veću otpornost biljaka na sušu i štetočine. Voćari izveštavaju da su neke voćke (pre svega jabuke) počele da rađaju tek kad je na njih stavljena Velika Teslina purpurna ploča.